Gå til hoved indhold

90 % ledelsesløs organisering

Vi har en 90 % ledelsesløs organisering på JAC, som Center for Specialterapi er en del af. Det betyder, at du som medarbejder har indflydelse på både store og små beslutninger i hele organisationen.

På Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret, som Center for Specialterapi er en del af, er vi de første i Danmark til at have det, vi kalder en 90 % ledelsesløs organisering. Det betyder, at du som medarbejder er med til at træffe beslutninger på alle niveauer, både når det kommer til dit daglige arbejde i Center for Specialterapi, og når det kommer til organisationen som helhed.

Det er JAC's medarbejdere, der har guldet

På JAC tror vi nemlig på, at 100 hoveder tænker bedre sammen end syv. Og vi tror på, at de fagprofessionelle, som er tættest på borgerne, er dem, der ved bedst.

Derfor er det på JAC fx dig som medarbejder, der styrer dit teams økonomi sammen med dine kolleger. Det er dig, der sammen med dine kolleger i teamet bestemmer, hvilke nye medarbejdere der skal ansættes. Det er dig, der sammen med resten af kollegerne på JAC beslutter, hvordan JAC skal skrues sammen som organisation. Og har du og dine kolleger lyst til at sætte gang i et nyt initiativ med en borger, skal I ikke først spørge en leder om lov.

I det hele taget er du som medarbejder med i alle beslutningsprocesser, der berører dig. Lige bortset fra når det kommer til personalesager. Her er det fortsat ledelsen, der har ansvaret. Og det er her, de 10 % ledelse kommer ind i billedet.
Læs mere om Center for Specialterapi som arbejdsplads og se ledige stillinger her

Den 90 % ledelsesløse organisering i medierne

Vores ledelsesmetode er gennem årene blevet omtalt i både bøger, artikler og podcasts.
Se omtalen af JAC på JAC's hjemmeside her