Gå til hoved indhold

Sjov med motion

Et motionshold for dig med særlige behov, der ønsker en sundere og stærkere krop. I forløbet har vi både fokus på styrke, kondition og socialt samvær.

Sundhedsstyrelsen anbefaler alle 30 minutters motion om dagen, uanset hvem man er, for det er sundt og godt for kroppen.

Dette motionshold er for dig med særlige behov, der ønsker en sundere og stærkere krop. I forløbet har vi både fokus på styrke, kondition og socialt samvær.

Du får et individuelt træningsprogram, som er skræddersyet til dine specifikke fysiske udfordringer, ønsker og behov. Med vores ergo- og fysioterapeutiske briller kan vi korrigere de rette steder og tage præcis de individuelle hensyn, der er brug for hos dig.

I løbet af hver træningsgang kommer vi hele kroppen igennem. Øvelserne foregår både med og uden redskaber, så alle kan være med.

Motionsholdet giver dig stærkere muskler, bedre kondition og mere overskud og energi til hverdagens udfordringer. Som et ekstra plus er der mulighed for at få nye træningskammerater, der måske også kan være med til at støtte op om træning og et sundt liv efter kursets afslutning.

Vi garanterer høj musik, svedige pander, trætte ben og smil på læben!

Målgruppe

Dig med særlige behov, som er mobil og uden hjælpemidler kan træne med støtte og vejledning fra ergo- og fysioterapeuter.

Kursusform

Kurset består af konkrete øvelser og træning. Træningen kan både foregå indendørs og udendørs - det aftales fra gang til gang.

Kurset strækker sig over 15 gange af en times varighed eller efter aftale.

Sted

I Center for Specialterapi eller i dagtilbud.

Deltagerantal

6-12 deltagere.

Pris

Kontakt os for pris og mere info på tlf.: 39 98 79 12 eller mail: centerforspecialterapi@gentofte.dk