Praktisk information

Der er tilmeldingsfrist til alle kurser senest tre uger, før kurset afholdes. 

Hvis du er interesseret i et kursus, skal du tilmelde dig på mail:
centerforspecialterapi@gentofte.dk senest tre uger, før kurset afholdes.

Ved tilmelding skal du skrive kursustitel i emnefeltet og ellers oplyse navn på deltager(e), titel, mailadresse, EAN-nummer, CVR-nummer og kontaktperson på faktura.

Er du privatperson, skal du oplyse dit navn, adresse og CPR-nummer.

Optagelse/afslag

Vi sender besked om optagelse på et kursus i god tid, inden kurset afholdes. 

I tilfælde af for få tilmeldte aflyses kurset. Besked om aflysning eller afslag udsendes hurtigst muligt efter tilmeldingsfristen.

Betalingsbetingelser

Tilmelding til kurser er økonomisk bindende. Skulle du blive forhindret, er du velkommen til at give din plads videre til en kollega. 

COVID-19

Vi tager selvfølgelig alle de nødvendige forholdsregler i forhold til COVID-19 og sikrer plads, afstand og afspritning, så undervisningen gennemføres på forsvarlig vis.

I tilfælde af at det bliver nødvendigt at aflyse et kursus før start på grund af restriktioner fra sundhedsmyndighedernes side, bliver man ikke faktureret for kurset. Bliver vi nødt til at aflyse et kursus midtvejs, refunderer vi kursusprisen svarende til den procentdel, der mangler at blive afholdt.

Kurser ude af huset

Alle vores kurser kan skræddersyes til jeres eller jeres borgeres behov. Så kontakt os for en pris, hvis I gerne vil have os ud til et huskursus.

 

Center for Specialterapis logo