Kurser

Vi udbyder en bred vifte af kurser til fagpersoner og borgere inden for specialområdet. 
Vær OBS på, at alle vores kurser kan skræddersyes til jeres behov, og at vi gerne holder det som huskursus på jeres arbejdsplads.

Kataloger på bord

I Center for Specialterapi har vi en helt unik viden om borgere med særlige behovs potentiale for at udvikle sig. En viden og en faglighed, som vi gerne vil dele ud af, så endnu flere borgere med handicap får mulighed for at få øget deres livskvalitet.

Vi udbyder derfor en bred vifte af kurser, som vi har samlet i et kursuskatalog. Kurser, der henvender sig til pædagoger, ergoterapeuter, fysioterapeuter og andre fagpersoner, som arbejder med borgere med særlige behov. Og kurser, der henvender sig til borgerne selv. 

Vi har blandt andet kurser om sansebearbejdning og adfærd, kurser om arbejdsteknik og kurser om livskvalitet og fysisk velvære.  

Du kan se de enkelte kurser i menuen til venstre

Nyt kursuskatalog udkommer i efteråret 2020

Normalt udkommer vores kursuskatalog hvert forår, men i år udkommer det først i efteråret 2020 og indeholder kurser, der afholdes i hele år 2021.

Vi afholder også kurser i efteråret 2020, som du kan finde her på siden i menuen til venstre. Alle kurser kan afholdes som huskurser hos jer og kan skræddersyes til jeres behov. Kontakt os for mere information.

Se, download eller bestil katalog for 2019/2020

Se kursuskataloget som e-paper her

Download kursuskatalog i pdf-format her

Du kan rekvirere vores kursuskatalog på tlf.: 39 98 79 12. 

Praksisnær undervisning

Alle kurser tager udgangspunkt i konkrete cases og problemstillinger fra deltagernes dagligdag, så undervisningen bliver så praksisnær som mulig. Vi lægger også vægt på, at de metoder og redskaber, vi underviser i, kan overføres direkte til deltagernes hverdag. 

Specialiserede undervisere

Det er vores egne terapeuter, der underviser på alle kurser. Terapeuterne indgår i en pædagogisk hverdag på Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret og på andre bo- og dagtilbud og har derfor mange års praktisk erfaring med borgere med særlige behov. 

Tilmelding til kurser

Der er tilmeldingsfrist til alle kurser senest tre uger, før kurset afholdes. Læs mere om det praktiske omkring tilmelding under Praktisk information

Vi skræddersyer kurser til jer

Er I flere på en arbejdsplads, der ønsker det samme kursus, kommer vi gerne ud til jer og holder det. Det gælder alle vores kurser. Vi skræddersyer kurset, så det tager udgangspunkt i jeres arbejdsplads’ behov. Kontakt os for mere information og pris på centerforspecialterapi@gentofte.dk 
eller tlf.: 39 98 79 12.

Center for Specialterapis logo