Kurser

Vi udbyder en bred vifte af kurser til fagpersoner og borgere inden for specialområdet. Alle vores kurser kan skræddersyes til jeres behov, og vi holder dem gerne som huskursus på jeres arbejdsplads.

Billede af Center for Specialterapis kursuskataloger

I Center for Specialterapi har vi en helt unik viden om borgere med særlige behovs potentiale for at udvikle sig. En viden og en faglighed, som vi gerne vil dele ud af, så endnu flere borgere med handicap får mulighed for at få øget deres livskvalitet.

Vi udbyder derfor en bred vifte af kurser, som henvender sig til pædagoger, ergoterapeuter, fysioterapeuter og andre fagpersoner, som arbejder med borgere med særlige behov. Og kurser, der henvender sig til borgerne selv.   

Du kan se de enkelte kurser i menuen til venstre

Alle kurser kan afholdes som huskurser hos jer og kan skræddersyes til jeres behov. Kontakt os for mere information.

Praksisnær undervisning

Alle kurser tager udgangspunkt i konkrete cases og problemstillinger fra deltagernes dagligdag, så undervisningen bliver så praksisnær som mulig. Vi lægger også vægt på, at de metoder og redskaber, vi underviser i, kan overføres direkte til deltagernes hverdag. 

Specialiserede undervisere

Det er vores egne terapeuter, der underviser på alle kurser. Terapeuterne indgår i en pædagogisk hverdag på Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret og på andre bo- og dagtilbud og har derfor mange års praktisk erfaring med borgere med særlige behov.  

Vi skræddersyer kurser til jer

Er I flere på en arbejdsplads, der ønsker det samme kursus, kommer vi gerne ud til jer og holder det. Det gælder alle vores kurser. Vi skræddersyer kurset, så det tager udgangspunkt i jeres arbejdsplads’ behov. Kontakt os for mere information og pris på mail: centerforspecialterapi@gentofte.dk eller tlf.: 39 98 79 12.

Center for Specialterapis logo