Hvordan får jeg træning eller behandling?

Vores træning og behandling er specialiseret og tilrettelagt efter den enkelte. Træning og behandling varierer i længde og omfang og tilrettelægges altid i en afgrænset tidsramme og efter et formål.

Det er ikke muligt at modtage vederlagsfri fysioterapi i Center for Specialterapi, da vi ikke har et ydernummer, og dermed ikke har overenskomst med sygesikringen. 

Ønsker du at modtage ergoterapeutisk eller fysioterapeutisk behandling og træning, skal du sende os en mail på centerforspecialterapi@gentofte.dk, hvor du kort beskriver, hvad dine udfordringer er, og hvordan de kommer til udtryk i hverdagen.

Når vi har modtaget din henvendelse, vurderer vi dit behov i forhold til, hvor akut det er. Du kommer derefter på en venteliste, som bliver evalueret én gang om ugen. Det er muligt, at vi vil bede dig om at skaffe en lægehenvisning til at understøtte den terapeutiske vurdering. Når vi får ledige tider, kontakter vi dig igen for at aftale nærmere om målsætning for forløbet, træning eller behandling.

Behandling/træning kræver betalingstilsagn

Før du kan modtage behandling eller træning hos os, skal du have et betalingstilsagn fra din kommune, med mindre du selv betaler. Læs mere i menuen til venstre.

Særligt for borgere i botilbud i Gentofte og Gladsaxe

Vi har en fast kontrakt med botilbud i Gentofte Kommune og Gladsaxe Kommune, hvor borgere ikke skal have betalingstilsagn for at modtage behandling. Det gælder følgende botilbud: Østerled, Blomsterhusene, Blindenetværket, Grønningen og Gammelmosen samt Kellersvej , Catrinegården og Skovdiget.

 

 

Center for Specialterapis logo