Fysioterapeut til vikariat søges

Vil du være med til at gøre en forskel for mennesker med særlige behov? Og vil du være en del af en fantastisk arbejdsplads? 

Vi søger en fysioterapeut til et vikariat på 35-37 timer med ansættelse fra d. 1. marts 2024 til og med d. 9. august 2024.

I Center for Specialterapi tilbyder vi fysio- og ergoterapi til voksne med særlige behov. Målgruppen spænder vidt, og derfor vil dine arbejdsopgaver kræve en bred vifte af de fysioterapeutiske redskaber. Vi arbejder ud fra målsætningen: Med nysgerrighed og respekt for den enkeltes livsbetingelser skaber vi rammer for udvikling af potentiale. Vi arbejder helhedsorienteret og på tværs af faggrupper for at sikre, at borgerne opnår den bedste trivsel.

Behandlingen foregår i vores lokaler på Bank Mikkelsens Vej 1 i Gentofte samt på bo- og dagtilbud forskellige steder i Storkøbenhavn. Vi går efter at mødes dagligt med hinanden som kollegaer.

Du bliver en del af et team på otte fysioterapeuter og tre ergoterapeuter. Vi er en del af Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC) i Gentofte Kommune, hvor vi fungerer som et selvstændigt team med en funktionsleder.

Bliv en del af en fantastisk arbejdsplads

JAC er fire år i træk blevet kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads. Vi har en 90 % ledelsesløs organisering, et stærkt fællesskab, en høj grad af tillid til hinanden og en stolthed over vores arbejde. Vi har højt til loftet, og som medarbejder er du med til at træffe de store beslutninger om både det daglige terapeutiske arbejde og organisationen som helhed. På JAC er det medarbejderne, der bl.a. udtænker organisationens strategi, styrer økonomien og rekrutterer nye medarbejdere. Samtidig har vi rigtig gode muligheder for faglig udvikling.

Vores forventninger til dig: 

• Du brænder for at arbejde med vores målgruppe

• Du har en faglig nysgerrighed, der gør, at du kan omsætte din teori til funktionel praksis

• Du kan selv strukturere din hverdag

• Du har erfaring med at arbejde i pædagogiske miljøer, men det er ikke et krav 

• Du er åben og kan sætte dig selv i spil fagligt og personligt på mange forskellige måder i arbejdet med borgerne.

Hvad kan vi tilbyde?

• En dynamisk, spændende og attraktiv arbejdsplads med godt 110 medarbejdere og et fantastisk arbejdsmiljø

• En arbejdsplads i konstant udvikling og med et højt fagligt ambitionsniveau

• En arbejdsplads, hvor du som medarbejder involveres i beslutninger på alle niveauer.

Sammen skaber vi hverdagssejre

I Center for Specialterapi reflekterer vi sammen over vores pædagogiske tilgang til borgerne. Vi skaber relationer og motiverer borgerne til behandling ved hjælp af tålmodighed, tillid og tilpasning. Vi arbejder efter følgende tre værdier: Alle mennesker har potentiale for udvikling - Individet i centrum, ikke dets handicap - Mennesker med handicap har krav på specialiseret faglighed. 

Kan du se dig selv i denne beskrivelse, så send os din ansøgning.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold efter gældende aftaler. Det er en del af Gentofte Kommunes personalepolitik, at der skal indhentes straffeattest ved ansættelsen.

Vi holder første runde af ansættelsessamtaler d. 1. februar 2024 og anden runde d. 6. februar 2024.

Sådan søger du

Der er ansøgningsfrist d. 29. januar 2024 kl. 12.00. Du søger stilingen via linket her

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte fysioterapeut Lene Stein Zøfting på tlf.: 24 61 28 75 eller mail: lvs@gentofte.dk, hvis du vil vide mere om stillingen.